En del af Odsherred Kommune
Køkken
Sammen bager vi
Hygge og bagning

Julehygge med småkagebagning

Personale og Køkken

Vi arbejder tværprofessionelt plejepersonalet og køkkenet, og tilstræber at der skabes den gode måltidssituation, med plads til individuelle hensyn. Måltidet indeholder både de sociale aspekter, med gode muligheder for at skabe relationer, og også medinddragelse af dig som beboer i måltidet.

Ekstra fokus på måltidssituationen

På Bobjerg er der tre spiseområder. Maden bliver de fleste dage lavet fra bunden af, så når der steges frikadeller og kylling, bliver duftesansen stimuleret i hele huset.

Vi har ekstra fokus på en optimal ernæringstilstand – og derfor i alle tre afdelinger, har vi nu som noget nyt, en ernæringsnøgleperson. Dvs. der er ekstra fokus på måltidssituationen, på kosttypen, hvilke udfordringer har den enkelte beboer, og maden tilpasses derudfra. Du kan læse folderen Tygge- og synkeproblemer i den gule selvbetjeningsboks øverst på siden.

Fødselsdag

Når du som beboer har fødselsdag, har du mulighed for at vælge din livret, dvs. hovedretten og hvilken kage du ønsker til kaffen, enten lagkage, æblekage eller kringle. Det er muligt at bestille ekstra, og det skal gøres tre dage før.

På grund af pladsmangel kan vi desværre ikke tilbyde dig at holde fødselsdagen her på Bobjergcentret. Men hvis du har 4-5 gæster/familiemedlemmer/pårørende og I kan være i din bolig, er det selvfølgelig fint. Ellers er du/I velkommen til at kontakte forsamlingshuset, som ligger meget tæt på Bobjergcentret.