En del af Odsherred Kommune
Om os
Billede af lejlighedsgang

På Bobjergcentret sætter du dagsordenen i dit eget liv

Bobjergcenret ligger centralt i Asnæs tæt på indkøbscenter og der er gå afstand til og fra stationen.

Vi har 36 lejligheder som hver indeholder sammenhængende tekøkken-stue, separat soveværelse og badeværelse, egen terrasse og et redskabsrum. Alle lejligheder er handicapvenlige med loftlifte i soveværelse og bad.

Vi arbejder med Eden Alternative filosofien, som tager udgangspunkt i det gode hverdagsliv, hvor du sætter dagsordenen i dit eget liv.

Hverdagen på Bobjerg

På Bobjerg ønsker vi at tage udgangspunkt i dine behov. Vi er opmærksomme på at hjælpe dig med at fastholde de funktioner og ressourcer du har, når du flytter ind.

Det er en stor hjælp for os, hvis du eller dine pårørende har skrevet din livshistorie ned . Den kan være med til at give os et godt kendskab til dig.

Vi respekterer, hvis du har forskellige ønsker blandt andet i forhold til at deltage i det sociale liv i huset eller være alene.

Kontaktperson

Du får en kontaktperson, når du flytter ind på Bobjerg. Du får et tilbud om, at kontaktpersonen og centersygeplejersken kommer på hjemmebesøg inden indflytning for at fortælle dig om hverdagen på Bobjerg og afstemme de forventninger, vi har til hinanden.

Det er kontaktpersonens ansvar i samarbejde med dig at planlægge din hverdag.